lørdag 4. juli 2009

Stines dag

Torsdag var dagen da Stine vekket oss med nydelig frokost og løfter om nye opplevelser for oss alle mann. Så etter at frokosten var inntatt, vasken av leiligheten var unnagjort, så satte vi nesa mot Puerto de Mogán. Det er en liten og søt landsby ca 20 minutter unna Arguineguín, og her finner man de mest forseggjorte husene på øya. Og en gul ubåt! Og den var selvfølgelig med i Stine sine planer for dagen vår. Så det første vi gjorde da vi ankom byen var å dra ned til moloen og kjøpe billetter til ubåtturen. Så spanderte Stine is på hele gjengen mens vi venta på at vi skulle gå ombord... Dessverre for Victoria Emilie fikk hun litt hetta da hun så båten (som Stine forklarte billettdama da vi prøvde å få tilbake pengene for Victoria Emilie sin billett) og det var bare Una, Karoline, Stine og meg som gikk under water.

Olalala, for en opplevelse! Fra under overflaten hadde vi orkesterplass til fiskene i sitt naturlige element. Vi så masse forskjellig fisk, og den eneste jeg kan navnet på er vel blekksprut (og sjøstjerne), men de var i forskjellige størrelser og farger. Og alle ble veldig fasinert da vi kom til de store skipsvrakene og så hvordan dyrelivet var der. Tror ikke jeg har sett så mye levende fisk samlet på ett sted før!

Etter ubåtturen møtte vi Victoria Emilie igjen, og vi spiste lunsj på en hyggelig utekafé, før vi tuslet litt i Mogáns gater, i retning stranda. Men det ble for varmt for oss, og etter 15 minutter i skyggen av en parasoll måtte vi kaste inn håndkleet og sette turen hjemover. Hjemme fikk vi servert innbakt kylling og godt tilbehør. Samtalen på verandaen fortsatte inn i de små nattetimer og alle var enige i at det hadde vært en fin dag ;)






































Og for de som lurer på hvordan det kan ha seg at jeg sitter her midt på en strålende lørdag og blogger, så er det sånn at om noen få strakser skal vi kjøre Victoria Emilie til flyplassen :( Kommer til å bli litt trist. Tiden har flydd så utrolig fort! Men vi hadde det ordentlig morsomt i går på middag med påfølgende paraplydrinker. Følg med for oppdatering!

3 kommentarer:

  1. hEI PÅ DERE JENTER. HER HOS OSS FØLGER VI MED PÅ POSTKORTET DERES. VI KOSER OSS HVER GANG DET KOMMER ET NYTT, OG ER IVRIGE ETTER Å FÅ VITE HVA DERE FINNER PÅ AV SPENNENDE OG UTFORDRENDE AKTIVITETER.JEG FORSTÅR AT DERE HAR DET BRA OG AT DERE OGSÅ FÅR OPPLEVE AT GC IKKE BEHØVER Å VÆRE BARE PARAPLYDRINKER. TØFT MED TUR PÅ/ UNDER HAVET. SER FREM MOT NYE OPPDATERINGER OG KANSKJE JEG FÅR EN OVERRASKELSE I FORM AV BILDER FRA REPTILPARKEN! HUSK NOK DRIKKE I FORM AV VANN OG SPORTDRIKK I VARMEN. KOS DERE. GLAD I DERE ALLE. HILS NABOENE. MAMMA. SER DERE JULIA SÅ HILS MASSE

    SvarSlett
  2. Reptilparken, mamma? Nå skjønner jeg ikke? Mener du den delen av Palmitos med reptiler? Eller var det sånn at det finnes enda en park?

    Vi drikker masse vann, men ikke noe sportsdrikk. Men vi har det kjempebra lell. Vi er glade i deg og ;) Klemmer fra Gøril og jentene...

    PS: I dag har vi vært på IKEA og kjøpt en del servietter og telys. Og 6 nye vinglass :) Og sugerør!

    SvarSlett
  3. Det var nok en morsom opplevelse

    SvarSlett